Termikgatan 49A

Örebro Se på karta

2 380 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Södra Ladugårdsängen 1
Om föreningen
Avgift
4 195 kr/mån
Pris/m²
34 493 kr/m²
Nyproduktion 

Välkommen till en optimal 3:a med gott om yta för den lilla familjen eller er som vill ha ett extra rum för kontor, walk- in- closet eller gästrum. Bostaden är belägen i ett hörn vilket innebär de finns fönster i två väderstreck för trevligt ljusinsläpp och vädringsmöjligheter en varm sommardag.
Entrén upplevs välkomnade och praktisk med inbyggda garderober, städskåp och hatthylla för god förvaring. Stilfullt badrum i klassiska materialval med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk bänkyta med väggskåp ovan. Utifrån hall och badrum möter du vardagsrummet som är rymlig med balkong i västerläge där det kan avnjutas en middag i kvällssolen. Innanför vardagsrummet ligger separata köket där de finns plats för en större matgrupp för sociala tillställningar. Bostaden erbjuder två sovrum med inbyggda garderober i båda väderstrecken.

Utöver lägenheten ingår en elcykel och huset har en egen cykellounge med verktyg, cykelpump och låsbar ställplats för att låta kreativiteten flöda. Som boende har du även tillgång till terrassplanet med sina tre stora terrasser, där de finns plats för att duka upp kvällsmiddagen eller en kopp kaffe i solstolen med några vänner. I anslutning till denna sociala oas ligger växthuset där man kan ekologiskt odla sina grönsaker tillsammans med grannarna. För att sätta extra njutning på tillvaron finns relaxavdelning med bastu kopplat till ena terrassen för att finna ro i vardagen utan att knyta på sig skorna och lämna hemmet.

En social, nytänkande och hållbar bostad som du inte får missa!
Hjärtligt välkomna att kontakta mig för en privat visning.

Läs mer om bostaden
Lejons Mäkleri