Havsnära 3:a m poolutsikt, Playa Flamenca

Orihuela Costa / Costa Blanca, Spanien

115 000 euro
LägenhetLägenhet

3:a med poolutsikt och gångavstånd till havet! Mycket fin lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum. Centralt belägen i Playa Flamenca. Hiss. Gated. Stor balkong. Grönt område med 2 härliga pooler.

Lägenhet ligger i det "låsta" området El Rincon som ligger ca 500m från havet. Förutom havet, är det nära till trevliga restauranger som t.ex. "The Sun Rise" med fantastisk utsikt över Medelhavet. Det är även nära till Burger King, Rocky´s m.fl. 2 poolen finns i området. Privat p-plats finns till respektive lägenhet.

Lägenheten ligger 2 tr upp med hiss, stort vardagsrum och kök i öppen planlösning, utgång till ca 10 kvm stor balkong med poolutsikt. Två sovrum med varsitt eget badrum. Golvvärme.
Patio med tvättmaskin

Lägenheten säljs fullt möblerad.

Till lägenheten finns även ett förrådsrum/patio, för tvättmaskin och/eller säsongsutrustning, eller för att ta undan personliga tillhörigheter om man tänker hyra ut lägenheten under vissa perioder. Lägenheten är mycket lätt att hyra ut sommartid.

Mäklarhuset Costa Blanca har stor erfarenhet av försäljningar av bostäder på Costa Blanca. Vi hjälper er genom hela köpprocessen via svensktalande advokatbyrå. Vi har även kontakt med hantverkare som kan hjälpa er att iordningställa ert nya boende efter era önskemål. Referenser lämnas.

Är ni på väg ner till Spanien snart? Boka gärna en dag för att se detta objekt samt några av våra övriga selektivt utvalda lägenheter och hus vi har tillgängliga för försäljning. Vi saluför enbart bostäder vi själva tycker om och tror på. Gå gärna in på vår hemsida; www.maklarhusetcostablanca.se för att se vad som finns till salu just nu.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
75 m²
Biarea
10 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
15 133 kr/m²
Byggår
2005

Statistik

71
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 41 dagar sedan, den 11 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips