Nybyggd markplanslägenhet, Mil Palmeras

Orihuela Costa / Costa Blanca, Spanien

169 900 euro
LägenhetLägenhet

Nybyggda & havsnära markplanslägenheter med uteplats mot poolområdet. och endast 300 meter till havet i Mil Palmeras, 2 sovrum och 2 badrum. Mycket fräscht. Dubbla pooler i området.

Välkommen till detta bekväma och havsnära boende i Mil Palmeras. Ca 300 meter till havet. Tillträde kv1 2018.

Lägenheten har 2 sovrum och 2 badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Det finns lägenheter som ligger in mot poolområdet och lägenheter på utsidan av området. Dessa har egen biluppställningsplats på tomten. Lägenheterna på insidan har direkt access till poolområdet

Dessa bostäder säljs omöblerade och utan vitvaror. Pris för ett lyxigt möbelpaket inkl vitvaror och allt ligger på ca 10.000 euro, och ett med prisvärt alternativ kostar ca 5.000 euro, installerat och klart. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för exempel på möbelpaket och pris

Klart för inflyttning i januari 2018

Området ligger ca 300 meter från havet och ca 400 meter från centrum med restauranger och affärer. För er som gillar att promenera finns väldigt fina promenadvägar utmed havet.

Kontakta oss på Mäklarhuset Costa Blanca för mer information om tillgänglighet och priser!

Mäklarhuset Costa Blanca har stor erfarenhet av försäljningar av bostäder på Costa Blanca. Vi hjälper er genom hela köpprocessen via svensktalande advokatbyrå. Vi har även kontakt med hantverkare som kan hjälpa er att iordningställa ert nya boende efter era önskemål. Referenser lämnas.

Är ni på väg ner till Spanien snart? Boka gärna en dag för att se detta objekt samt några av våra övriga selektivt utvalda lägenheter och hus vi har tillgängliga för försäljning. Vi saluför enbart bostäder vi själva tycker om och tror på. Gå gärna in på vår hemsida; www.maklarhusetcostablanca.se för att se vad som finns till salu just nu.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
65 m²
Biarea
11 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
25 846 kr/m²
Byggår
2018

Statistik

40
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 50 dagar sedan, den 3 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips