Prisvärd markplansbungalow, Los Balcones

Orihuela Costa / Costa Blanca,

75 000 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

Mycket prisvärd lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum, dubbla uteplatser, lugnt och trevligt område. 25 meter till poolen. Nyskick! Pris endast 75.000 euro!

Detta boende passar dig som vill köpa något nytt och fräscht, i ett lungt och trevlig område, och ha nära till poolen

Lägenheten ligger i Dream Hills området i Los Balcones, ca 3 km från havet i Punta Prima. Lugnt och fint i området med högt läge, ca 200 meter från mataffär och 400 meter från köpcentrum med restauranger och affärer.

Lägenheten är genomgående och har dubbla uteplatser, en på vardera sida, vilket gör att ni alltid kan hitta en solsida och en med svalkande skugga. På framsidan finns plats att parkera bilen framför huset, en trädgrådstäppa och en skyddad uteplats vid entren. Här finns gott om plats för trevliga grillkvällar med vänner och bekanta. Dessutom finns en fint stenbelagd uteplats i söderläge, med utgång från köket.

Lägenheten är ljus och modern med vardagsrum plats för både matgrupp och soffgrupp. Modernt arbetskök med utgång till uteplats och patio. Fräsch sovrumsdel med 2 sovrum och 2 badrum med dusch. Gott om garderober.

Områdets pool ligger ca 25 meter från huset.

Lägenheten säljs möblerad.

Mäklarhuset Costa Blanca har stor erfarenhet av försäljningar av bostäder på Costa Blanca. Vi hjälper er genom hela köpprocessen via svensktalande advokatbyrå. Vi har även kontakt med hantverkare som kan hjälpa er att iordningställa ert nya boende efter era önskemål. Referenser lämnas.

Är ni på väg ner till Spanien snart? Boka gärna en dag för att se detta objekt samt några av våra övriga selektivt utvalda lägenheter och hus vi har tillgängliga för försäljning. Vi saluför enbart bostäder vi själva tycker om och tror på. Gå gärna in på vår hemsida; www.maklarhusetcostablanca.se för att se vad som finns till salu just nu.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
63 m²
Biarea
12 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
11 349 kr/m²
Byggår
2007
Räkna på boendet

Statistik

258
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 36 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips