Svanåallén 10A

Örnsro, Örebro Karta & restider

1 850 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

På mysiga Svanåallén ligger denna charmiga lägenhet i genomgående gott skick. Tre rum och kök är fördelade på väl utnyttjade 72 kvadratmeter. Här erbjuds ni ett mycket trevligt boende med uteplats i en stabil förening med god ekonomi. Mycket låg månadsavgift - endast 3 217 kr inklusive kabel-TV och bredband.

Här erbjuds bland annat ett charmigt och välplanerat kök, ett stort och inbjudande vardagsrum, två rymliga sovrum samt ett helkaklat, rymligt och fint badrum. Lägenheten ligger en halvtrappa upp, och har enkel access ut på den mysiga innergården med gemensam uteplats. Den välskötta bostadsrättsföreningen har flera gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, bastu med relax och snickarrum.
Sugen på en visning redan nu? Klicka då vidare in på vår hemsida och testa vår alldeles nya 360-graders rundtur i bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till bästa Örebro har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! I närheten finns fina promenadstråk längs Svartån. Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
72,3 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 217 kr/mån
Pris/m²
25 588 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Svanåallén 10A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 850 000 kr
Avgift/månad
3 217 kr/mån

Statistik

2 895
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 31 dagar sedan, den 17 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips