Förmansgatan lgh 1306

Öster, Örebro Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 150 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Nu är det äntligen dags för Etapp 2 av Kv Österport - Här börjar en helt ny stadsdel att ta form– en naturlig förlängning av Öster, Örebros mest populära stadsdel.

Österport blir en grön och levande stadsdel med klassisk arkitektur i modern tappning. Husen byggs kring kvartersgårdar, en generös park löper genom hela området och i gatuplan samsas caféer och butiker för dig och dina grannar. På taken finns såväl gemensamma som privata takterrasser med utsikt över, Stadsparken, Svartån och centrala Örebro.

Österport inbjuder till ett aktivt och hållbart liv. Ta cykeln - både till jobbet och till Hjälmaren. Eftersom området ligger på gångavstånd från centrala Örebro, får du på ett naturligt sätt del av stadens hela utbud av service, shopping och kulturliv. I närområdet finns dessutom dagligvaruhandel, butiker, restauranger, gym, idrottsanläggningar och områdets egna park. En ny förskola byggs också i området.

Samtliga lägenheter får en eller flera inglasade balkonger för sommarbruk. Lägenheterna blir generösa och luftiga med extra takhöjd (i de flesta fall 2,70 eller högre). Interiören präglas av varma och ljusa trämaterial. Alla lägenheter har två förråd - ett på våningsplanet och ett i källaren. Får du gäster finns en övernattningslägenhet att hyra. Välj mellan bostadsrätter med 2, 3, 4 eller 5 rum.

För frågor och bokning av lägenhet, kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
85 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 723 kr/mån
Pris/m²
37 059 kr/m²
Byggår
2018-2020
Räkna på boendet
Fastighetsbyrån Örebro

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Förmansgatan lgh 1306 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 150 000 kr
Avgift/månad
4 723 kr/mån

Billigare och bättre boende

Statistik

2 917
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 270 dagar sedan, den 21 mars 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips