Claudelins Väg 2

Östra, Gotland Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
59 m²
Förening
BRF Claudelinska gården
Om föreningen
Avgift
3 021 kr/mån
Pris/m²
48 305 kr/m²
Nyproduktion 

Med detta fantastiska läge i Ljugarn nära havet och stranden har vi nöjet att presentera 12 stycken nyproducerade lägenheter och 2 stycken lokaler!

I det enda bevarade köpmanshuset på Gotland har vi varsamt byggt 8 stycken lägenheter med gammaldags charm. I trädgården byggs ett helt nytt annex med 4 radhuslägenheter. Mellan husen skapas en gemensam uteplats för alla boenden med en lummig trädgård. Varje lägenhet kommer även att ha tillgång till egen parkeringsplats som är placerad så att den inte ska störa uteplatsen.

Byggnadens genuina karaktär kommer att behållas och varje lägenhet kommer att präglas av fina detaljer såsom djupa fönsternischer, kakelugnar och öppna spisar. Varje lägenhet kommer att bli unik och inte den andra likt i planritning och detaljer. Det enda som kommer att vara gemensamt är utbudet av den tekniska utrustningen så som tvättmaskin, kyl och frys och diskmaskin från märket Siemens. Detaljerad beskrivning av materialval kommer att redovisas innan man tecknar förhandsavtal.

Hyr ut eller bo själv! Föreningen har en liberal syn på uthyrning och det finns chans till goda hyresintäkter. Även juridisk person får köpa.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Gotland