Bostadsrättslägenhet i Palma, Mallorca

Palma, Mallorca, Spanien

250 000 euro
LägenhetLägenhet

Den här moderna takvåningen är belägen på en sidogata i ett bostadshus med endast två lägenheter i El Arenal, som tillhör Llucmajor kommun på Mallorca. Bara 200 m bort ligger den till synes oändliga sandstranden och strandpromenaden. Centrala Palma är lättillgängligt med bil eller buss och den internationella flygplatsen ligger bara några minuter bort.

Lägenheten som vetter mot väst är i ypperligt skick och har 2 dubbel sovrum och 1 badrum. Det finns ett vardagsrum med matplats och kök med förvaringsutrymme i öppen planlösning som öppnar ut mot en täckt terrass. Vidare finns det en stor takterrass på omkring 80 m2 som kan nås inifrån.

Ytterligare funktioner är luftkonditionering, tvåglasfönster, platsbyggda garderober samt alarmsystem.

Området och sevärdheter

Llucmajor är den mest omfattande kommunen på Mallorca inom den autonoma regionen av Balearerna. Den tillhör regionen Migjorn och ligger omkring 25 minuter från Palma och 20 minuter från flygplatsen. Området har flera förstklassiga turistorter såsom Cala Pi, Cala Blava och El Arenal. Llucmajor har alltid varit välkänt för sin djuruppfödning samt för sitt jordbruk. Kommunen är dessutom ett viktigt industriellt område för skor, korv, likörer och stenhantverk.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/743314-penthouse-arenal-majorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
80 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
30 148 kr/m²

Statistik

444
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 271 dagar sedan, den 27 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips