Nybyggt och prisvärt, Pilar de la Horadada

Pilar Horadada / Costa Blanca, Spanien

122 800 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

Köptillfälle! Nu finns det endast 3 lägenheter kvar av dessa nybyggda markplanslägenheter med dubbla uteplatser, 2 sovrum, 2 badrum där allt ingår i priset, Ac, kök, vitvaror, trädgård, möbler och lampor. Pris inkl allt; endast 122.800 euro

Området där lägenheterna ligger byggs i Torre de la Horadada, ca 1,5 km från havet och ca 500 m från staden med all service. Området är gated med dubbla pooler. Lägenheterna är klara för inflyttning i augusti 2017.

Detta är ett riktigt bra erbjudande, så ni som är på väg ner på visning nu i vår, missa inte att ta en titt på dessa prisvärda bostäder.

Detta ingår i priset 122.800 euro från byggaren:
- Kitchen whitegoods,
- Furniture pack for all house,
- Decoration pack (curtains, lamps, decoration,etc.),
- Shower screens,
- Fitted LED lights,
- Parking space for one car,
- Air Conditioning through conducts with a Panasonic Air Conditioner Machine,
- Finished garden 40 sq.m. with artificial grass,
- Sliding gate motor for the car entrance from the street

Mäklarhuset Costa Blanca har stor erfarenhet av försäljningar av bostäder på Costa Blanca. Vi hjälper er genom hela köpprocessen via svensktalande advokatbyrå. Vi har även kontakt med hantverkare som kan hjälpa er att iordningställa ert nya boende efter era önskemål. Referenser lämnas.

Är ni på väg ner till Spanien snart? Boka gärna en dag för att se detta objekt samt några av våra övriga selektivt utvalda lägenheter och hus vi har tillgängliga för försäljning. Vi saluför enbart bostäder vi själva tycker om och tror på. Gå gärna in på vår hemsida; www.maklarhusetcostablanca.se för att se vad som finns till salu just nu.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
64 m²
Biarea
11 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
18 125 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet

Statistik

83
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 131 dagar sedan, den 13 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Till salu i närheten

Guider & Tips