Carvoeiro

Portugal

295 000 euro
LägenhetLägenhet

Referens: ALG0216
Med ett fantastiskt läge endast fem minuter till havsstaden Carvoeiro och 30 minuter till Faros internationella flygplats finner ni dessa lägenheter av hög kvalitet. I lägenheterna erbjuds två sovrum, en rymlig lounge och matplats, fullt utrustat kök samt en stor terrass. Ni har även tillgång till den härligt frodiga trädgården samt utsikt över golfbanan. Ett toppenläge för er som älskar golf eller bara lugnet.
Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. Portugalmäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. Portugalmäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.
Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.
Välkomna ner och besök oss.
Portugalmäklarna
Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril
Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm
Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035
Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
142,3 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
18 658 kr/m²

Statistik

227
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 131 dagar sedan, den 12 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips