Nyproduktion från Lägenheter i Punta Prima

Punta Prima, Spanien

234 000 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

Exklusiv lägenhet med havsutsikt

Den första fasen av denna fantastiska nya utveckling Består av 58 st två och tre sovrums lägenheter som är fördelade över 10 våningar och erbjuder fantastisk utsikt över havet. Utvecklingen kommer att ha tre pooler, kommunala trädgårdar och en lekplats. Alla lägenheter kommer med en garage plats, ett förråd, luftkonditionering och golvvärme i badrummen. Den moderna designen skapar ljusa och luftiga lägenheter som tilltalar dem flesta.

Detta bostadsområde kännetecknas av stora trädgårdar och dess kompletta anläggningar där du kan njuta av solen och havet; dessa gemensamma utrymmen är utrustade för 3 pooler, inklusive en infinity typ och en jacuzzi. Barnen kan njuta av sin egen plaskdamm och en lekplats. Från utveckling, finns direkt tillgång till strandpromenaden .

Dessa första 58 lägenheterna har söderläge och väl tilltagna terrasser med fin utsikt över medelhavet. Punta Prima är mycket populärt, med många nationaliteter och alla bekvämligheter inom gångavstånd från denna utveckling. En bra investering för framtida värdeökning.

Detaljer:
Referens: TW-01
Område: Punta Prima
Riktning: Söder
Våning: 3/10
Balkong: 16 kvm
Boyta: 60 kvm

Garage
Förråd
Infinity pool
2 vanliga pooler
Barn pool
Lekplats
Förråd
Golv värme

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
60 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
35 100 kr/m²

Statistik

104
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 287 dagar sedan, den 9 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips