303 Lodge

Sälen - Lindvallen, Malung Karta & restider

3 295 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

303 Lodge i Lindvallen består av 25 lägenheter med väl tilltagna rum, generös takhöjd på 2,50 - 2,60 meter och stora sällskapsytor. Alla lägenhet har balkonger eller uteplatser, de flesta vända mot söder eller väster. Etage-lägenheterna har loftplan med brutet tak och generös takhöjd. De flesta lägenheterna har 2 badrum, alla lägenheter har bastu och alla lägenheter har braskamin som ingår i det fasta priset. Etage-lägenheterna har braskamin på varje lägenhetsplan. De stor spröjsade fönstren som ofta är vända åt flera vädersträck ger mycket ljusinsläpp och utsikt över backen och liften 303 express. Här sätter du på dig skidorna utanför ytterdörren och åker rätt ut i backen. 303 Lodge är ett fjäll-boende som för tankarna till de legendariska skidanläggningarna på andra sidan atlanten.

Just nu förbereds försäljningen för fullt. Anmäl intresse redan idag för så bra service som möjligt inför säljstart. Det som nu tas fram är föreningens kostnadskalkyl (avgifter och driftskostnader). Så snart det är på plats kan försäljningen starta.

Klicka på LÄGENHETSVÄLJAREN 303 LODGE under fliken dokument för att se vilka bostäder som är till salu och vilka som är bokade. Där ser ni även vad varje enskild lägenhet kostar.

Alla lägenheter har antingen en parkeringsplats med motorvärmare. Föreningen har även ett antal gästparkeringar.
Varje lägenhet har två förråd.

Avgifterna som presenteras här är preliminära tills dess att kostnadskalkylen är upprättad och intygad. Till avgifterna tillkommer driftskostnad för uppvärmning (vattenburen golvvärme) och hushållsel. Även bredband tillkommer.

Under fliken dokument finns PLANRITNINGAR, BOFAKTABLAD, RUMSBESKRIVNING, SITUATIONSPLANER och INTÄKTSKALKYL (uthyrning) .

Alla renderade bilder är vägledande och kan skilja sig mot verkligheten. Byggherren förbehåller sig rätten till förändring om det krävs.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
58 m²
Biarea
15 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
2 362 kr/mån
Pris/m²
56 810 kr/m²
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Idre

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på 303 Lodge och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 295 000 kr
Avgift/månad
2 362 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 452
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 72 dagar sedan, den 11 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips