Flintbacken 14, 9 / 9 tr

Södermalm, Stockholm Se på karta

6 500 000 kr

5 950 000 kr +9%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80,5 m²
Byggår
1962
Förening
HSB BRF Tanto i Stockholm
Om föreningen
Avgift
3 234 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
80 745 kr/m²

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Här möts du av en enastående vy, högst upp i huset på nionde våningen. Ingen granne har entré på samma våningsplan, så här är det avskilt och lugnt. Ifrån vardagsrummet når man en utav de två inglasade balkongerna. I bostadens andra ände ligger det stora sovrummet, och härifrån nås den andra inglasade balkongen med samma enastående utsikt, i samma oslagbara söderläge. Idag finns två sovrum, men genom att sätta upp en vägg i arbetsrummet omvandlas det med enkelhet till ett mindre sovrum. I lägenheten finns gott om förvaring i sovrummen, men även möjlighet till effektiv förvaring bakom skjutdörrar i innerhallen.

Stambytet avslutades i juni 2019. Här har man ett av föreningens största badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Omåttligt populära HSB Brf Tanto har en mycket god ekonomi, och månadsavgiften är långt under snittet på Södermalm. I föreningen finns garage- och parkeringsplatser, lägenhetsförråd, tvättstuga samt cykel- och barnvagnsförråd i samma port. Gemensamhetslokaler så som festlokal med plats för 50 personer, gym, bastu, pingisrum och snickarbod. Varför inte ta en promenad ner till vattnet för att låna föreningens roddbåt Tantoekan?

Kommunikationerna i området är utmärkta. Promenadavstånd till tunnelbanan vid Zinkensdamm och Mariatorget (röda linjen), pendeltåg vid Södra Station samt ett flertal bussar runt husknuten. Här bor ni i eftersökta kvarter i ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till Hornstull, Mariatorget, Skanstull, Tantolunden samt fina promenadstråk och badplatser längs med Årstaviken.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm