Tideliusgränd 11

Södermalm, Stockholm Se på karta

7 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Rosenlundshöjden
Om föreningen
Avgift
4 195 kr/mån
Pris/m²
90 625 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en nyproducerad och ytterst väldisponerad trea med två balkonger och härlig utsikt i ett nybyggnadsprojekt invid Rosenlundsparken. Lägenheten är precis färdigställd och klar för inflyttning. Här bor du högt upp i fastigheten med generösa och öppna sällskapsytor samt fönster i två väderstreck vilket ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har utgång till två rymliga balkonger, en i väster och en i öster. Genomgående hållbara naturmaterial och smakfulla detaljer. Optimal planlösning med två bra sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en klädkammare för mycket god förvaring. Säljaren har gjort extra tillval för 70 000kr vilket bidrar till extra hög standard.
Läget är perfekt, både barnvänligt och centralt, invid bilfria Södermalmsallén med närhet till flertalet parker och bara ett stenkast från allt vad Södermalm har att erbjuda!
I huset finns hiss och garage och framför kvarteret planeras det för en stor grönskande park. I ett av husen kommer det även att finnas en förskola.
För mer info gå in på;
https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/stockholm/sodermalm/rosenlundshojden/

Läs mer hos mäklaren
Innerstadsspecialisten S AB