Regnstigen 6

Solna C / Rudviken, Solna Karta & restider

3 295 000 kr
LägenhetLägenhet

ACCEPTERAT PRIS 3.295.000 kr visa 18/11 kl 14.20-15.00- Välkommen
Välkommen till denna välplanerade 2,5:a högst upp i huset (hiss finns) med stor balkong i bästa solläge. Lägenheten har genomgående nyinlagd parkett och vitmålade väggar omfamnar samtliga rum. Fönster i två väderstreck skapar ett härligt ljusinflöde som strömmar rakt igenom lägenheten. Det trendiga köket med luckor i grått erbjuder gott om förvaring och full maskinell utrustning. Här finns integrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys som också döljs bakom skåpslucka, inbyggd micro, spishäll samt varmluftsugn. Intill fönstret placeras med fördel matbordet och matplatsen ligger öppet mot vardagsrummet. Sovrummen är rofyllt placerade i varsin ände av lägenheten. Båda rummen ligger skyddade från insyn av intilliggande hus. Badrummet med badkar är rymligt och ligger i anslutning till hallen, här kan den som önskar installera en tvättmaskin.

Stabil och välskött förening där många stora renoveringar är genomförda. Bredband (fiber) 250/100 Mbit/s via Telenor ingår i månadsavgiften. Inga avgiftshöjningar är planerade. I föreningen finns flera hyresrätter som vid en försäljning bringar intäkter till föreningens kassa.

Detta är ett modernt och bekvämt boende!

På Regnstigen bor Ni bekvämt, modernt och med ett lugnt läge nära utmärkta kommunikationer god service och varierande shopping i Solna centrum med generösa öppettider. På ca 15 minuters promenadavstånd når man Arenastaden där Friends Arena finns belägen och här erbjuds oändlig shopping, matupplevelser och underhållning i Mall of Scandinavia med 250 butiker och en modern SF-bio med flera salonger.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana och pendeltåg runt knuten (7 minuter till T-centralen) och ett stopp ifrån Odenplan. Tvärbanan går mellan Alvik och Solna station. Med lätthet tar Ni Er med bil ut på E4:an och E18. Boendeparkering via Solna kommun finns runtom huset och föreningen har ett garage.

Rudvikens förskola ligger på Solgatan 24 och arbetssättet på förskolan är inspirerat av Reggio Emilia-filosofin. Blomgatans förskola ligger ett stenkast bort och erbjuder tre avdelningar med åldershomogena barngrupper. Förskolan har en egen kokerska. I Solna finns flera grundskolor att välja emellan. Läs mer på Solna stads hemsida. Kulturskolan/ Parkskolan ligger tvärs emot parken utanför huset.

Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
59 m²
Antal rum
2,5 rum
Avgift/månad
2 515 kr/mån
Pris/m²
55 847 kr/m²
Räkna på boendet
Förening
BRF Solregnet
Om föreningen
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Regnstigen 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 295 000 kr
Avgift/månad
2 515 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF Solregnet

Antal lägenheter
157
Registreringsår
1992
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 967
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 17 dagar sedan, den 30 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips