Sagagatan 11

Solna Centralt, Solna Karta & restider

4 825 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Projektet i Hannebergsparken avser 23 st nyproducerade lägenheter för dig som söker ökad livskvalitet i ett hem med hög standard intill stora friluftsområden och bra kommunikationer. Härifrån promenerar du till Hagaparken på en kvart eller cyklar du till Stureplan på bara 20 minuter. Bostäderna har 1-4 rum och kök, med högkvalitativa materialval och genomtänkta planlösningar. Samtliga lägenheter har balkong, takterrass eller uteplats. Flertalet av lägenheterna i Hannebergsparken har kvällssol på sina balkonger och uteplatser, varav många med milsvid utsikt över takåsarna.

När du står i denna lugna och lummiga återvändsgata, som Sagagatan är, är det väldigt svårt att tro att detta är en av Solnas mest centralt belägna adresser. Här bor du några få hundra meter från Solna Centrum. Det innebär att du med bara ett par minuters promenad, har tillgång till det mesta; affärer, restauranger, gym och badhus samt vardagsservice såsom skolor, bibliotek, apotek, polisstation och vårdcentral.

I närområdet finns också plats för rekreation i både Hagaparken och Skytteholmsparken eller på någon av de närliggande idrottsplatserna. Eller varför inte ta en avkopplande golfrunda på Ulriksdals Golfklubb. Du har också närhet till flera av Sveriges största köpcenter, så som Mall of Scandinavia och Kista Centrum. Till Karolinska Sjukhuset och Astrids Lindgrens barnsjukhus kommer man på några få minuter med bil. Här finns ett stort utbud av kommunikationsalternativ i form av både tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar.

Grannfastigheterna är från olika tidsperioder, där 50-talet är mest tidstypiskt för området. Arkitekt Klas Åkerman från Lomar har valt att hämta sin inspiration till exteriören från just den tidsperioden, med moderna tillägg som större fönster och större balkonger. Ett perfekt boende för såväl ensamstående som familj som söker ett bekymmersfritt och tryggt boende!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
66 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 795 kr/mån
Pris/m²
73 106 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sagagatan 11 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 825 000 kr
Avgift/månad
3 795 kr/mån

Statistik

955
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 20 dagar sedan, den 4 januari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips