Fridensborgsvägen 113, 3 Tr

Solna Karta & restider

4 490 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Bli först med att flytta in i denna luftiga och välplanerade trea med två balkonger varav en stor balkong i söderläge. Bostaden har genomgående hög standard med ljus ekparkett, vita väggar, kök från Marbodal och stilrent badrum.

Tillträde sker den

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger på ca 10-15 min promenad från lägenheten och tar Er in till T-centralen på ca 10 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går precis runt hörnet och tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20.

I Järvastaden bor ni direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade.
En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad- och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Swedbank/Friends Arena står klar. Här finns även Nordens största galleria, Mall of Scandinavia som håller en hög standard på arkitektur, butiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, i området ligger flera dagis och Ulriksdalsskolan. Det pågår byggnation av ytterliga skola.I området har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
83 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 288 kr/mån
Pris/m²
54 096 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Notar Vasastan

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fridensborgsvägen 113, 3 Tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 490 000 kr
Avgift/månad
4 288 kr/mån

Statistik

2 292
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 121 dagar sedan, den 21 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips