Arvid Tydéns allé 18

Solna Västra Skogen, Solna Se på karta

4 400 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Byggår
2017
Förening
HSB BRF Diktaren i Solna
Om föreningen
Avgift
3 326 kr/mån
Pris/m²
64 706 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 3:a med öppen planlösning och stora fönster i två väderstreck. Lägenheten håller hög standard och modern stil. Genomgående vitpigmenterad enstav ekparkettgolv och ljusa väggar. Exklusivt kök och helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork. Torktumlare och tvättmaskin för bekvämlighetens skull. Bostaden ligger på gaveln som får ljuset att flöda genom lägenheten. Till bostaden hör även en stor möblerbar balkong.

Här får du en blandning av ett city nära läge med närhet till naturen. Brf Diktaren består av 120 stycken lägenheter och ligger i Ingentingområdet i Solna med närhet till grönområden, kommunikationer och city. Huset byggs i fem till sju våningar med ett underliggande garage i två plan. I fastigheten kommer även en förskola öppnas.

Kommunikationerna är goda, tunnelbanans båda blå linjer trafikerar stationen Västra Skogen vilket gör att du snabbt tar dig till och från city. Även buss 507 trafikerar Västra Skogen, med regelbunden trafik.

Bor Ni på Arvid Tydéns Allé 18 har ni närhet till stan, hagaparken, pampas marina, Friends arena och Mall Of Scandinavia.

Läs mer hos mäklaren
Notar