Costa del Sol, Benalmadena

Spanien

396 900 euro
LägenhetLägenhet

Denna moderna Benalmadena utveckling av 100 lägenheter och takvåningar erbjuder en av de bästa havsutsikterna på Costa del Sol.
Benalmadena ligger strax väster om Malaga och Torremolinos, en livlig, kosmopolitisk kuststad med en mängd bra restauranger, omfattande stränder och ett spektakulärt utbud av bekvämligheter och underhållning.
Tågförbindelsen ger dig många alternativ för ditt resande antingen till flygplatsen, Malaga centrum eller till ett av de många andra stoppen du lätt når. Till Malaga och flygplatsen är det bara 15 minuter med bil tack vare snabb motorvägsanslutning.
Dessa moderna lägenheter och takvåningar i Benalmadena drar nytta av ett idealiskt lugnt läge med magnifik utsikt över Medelhavet, samtidigt som det ligger inom några minuters bil eller bussresa från det livliga centrumet. En hög nivå på inredning finner du överallt i matsal, lounge, kök, bad från golv till tak. Detta i en öppen planlösning och med stora glasdörrar som leder dig till en rymlig terrass för att njuta av utsikten av hav och trädgård.
Stora lokaler erbjuds på detta nya komplex för att säkerställa att du kan njuta till fullo av klimatet och din vistelse på Costa del Sol med bl.a. två stora pooler, padel, tennisbanor, gym, bastu och jacuzzi.
Benalmadena har blivit en av de mest önskvärda platserna på Costa del Sol för att köpa ett boende för unga par och barnfamiljer. Området har mycket att erbjuda för de mest selektiva köparna och har spektakulära bekvämligheter för både barn och vuxna.
Tveka inte att kontakta vår mäklare Frederick Jelliff som pratar Svenska enligt uppgifterna nedan. Ref.: MPN191

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
183 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
21 770 kr/m²

Statistik

125
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 171 dagar sedan, den 31 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips