Costa del Sol, La Cala De Mijas

Spanien

155 000 euro
LägenhetLägenhet

Ett urval av nya lägenheter och takvåningar i det mest eftertraktade strandläget på Costa del Sol!

Beläget i hjärtat av den pulserande strand-staden LA CALA DE MIJAS, några steg till stranden och den centrala boulevarden. Inom 5 minuters promenad kan du hitta det fulla utbudet av bekvämligheter som erbjuds av La Cala de Mijas - affärer, barer, gourmetrestauranger, strandklubbar ... Den här lilla staden erbjuder dig ett trevligt liv, inte helt övertaget av turismen, men med gott om faciliteter, en härlig gyllene sandstrand och nära större städer som erbjuder mer action.

Lägenhetsprojektet har utformats av en arkitektfirma som kombinerar moderna linjer med medelhavsstil, för att leverera en vacker och hållbar byggnad som kombinerar lyxen av nya tekniska lösningar som förenas med traditionella funktioner.

Den öppna planlösningen kompletteras med glasväggar och stora fönster för att maximera naturligt ljus och möjliggöra korsventilation i varje enhet. Den moderna designen kommer att förlita sig på neutrala färger i form av högkvalitativ keramik och naturligt trä. Dubbelglasfönster, tillhandahållande av solpaneler, användningen av högkvalitativa energieffektiva apparater och installationen av termo-akustisk isolering mellan väggar för att minska bullerföroreningarna betonar konceptets genomgående miljötänkande. Förinstallerad luftkonditionering (varm / kall), och ett mycket säkert ljud / video ingångssystem ökar komforten och säkerheten i bostadsområdet.

Det finns bara 4 lägenheter och 2 takvåningar till salu - så missa inte detta otroliga tillfälle!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
70 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
22 229 kr/m²

Statistik

79
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 77 dagar sedan, den 6 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips