Costa del Sol, Marbella

Spanien

190 000 euro
LägenhetLägenhet

Dessa moderna lägenheter och takvåningar i Marbella har ett högt markläge vilket bidrar till en fantastisk havsutsikt parat med stora utomhusutrymmen och söderläge. Från denna fashionabla Marbella fastighet med sitt utsökta läge tar det dig bara 10 minuter till de luxuösa butikerna i Puerta Banus och 5 minuter till Nikki beach där du kan uppleva de bästa festerna på kusten med lokala och internationella DJ’s.
Det är också nära till några av de bästa golfbanorna på kusten som Santa Clara, La Quinta Golf Resort och Los Arqueros. Föredrar du något annat åk ner till närbelägna Marbella för en Michelin-stjärnig måltid eller shoppa loss i kustens största köpcenter Los Canada.
När man stiger in i dessa ljusa och moderna lägenheter får man en känsla av rymd där vardagsrummet leder in till det vitglänsande och fullt utrustade köket. Ljuset flödar in genom de höga glasdörrarna vilka leder ut till en stor terrass med panoramautsikt över bergen och havet. Sovrummen har inbyggda garderober och egna badrum med utgångar till terrassen.
Dessa Marbella lägenheter och takvåningar erbjuder 1, 2 eller 3 sovrum och några takvåningar har 4 fantastiska sovrum med utsikt över de vackert anlagda trädgårdarna och ett flertal gemensamma pooler. Till varje lägenhet hör privat källarparkering samt video entré som bidrar till hög säkerhet och gör denna fastighet ideell för semesterboende eller som investeringsobjekt.

Tveka inte att kontakta vår mäklare Frederick Jelliff som pratar Svenska enligt uppgifterna nedan.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
110 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
17 336 kr/m²

Statistik

284
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 177 dagar sedan, den 30 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips