Modistvägen 26C

Stenungsund, Stenungsund Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Förening
BRF Modistvägen
Om föreningen
Avgift
3 641 kr/mån
Pris/m²
29 568 kr/m²

Här erbjuds ett boende på Modistvägen i expansiva Hallerna. Lägenheten bjuder på riktigt härlig frihet med stor balkong och plats för café-grupp vid entrén. En väldisponerad lägenhet på andra våningen med avskilt och privat läge i harmoni med naturen omkring. Njut av kontrasterna av områdets myller och lugnet på balkongen!

Lägenhetens placering i området ger "privacy" dels för att den ligger på andra våningen men också för att utanför balkongen sträcker sig gröna ytor som avslutas med skogsbrynet. Ni kan värna om avskildheten om ni så önskar - här är minimalt med insyn - och det faktum att baksidan vetter mot skog och natur gör att frihetskänslan infinner sig och barnen kan leka fritt.

Modistvägen 26C erbjuder hög standard med genomgående smakfulla och påkostade materialval så som vattenburen golvvärme, ekparkett, kakel/klinkers och mycket väl tilltagen balkong. Optimal öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, stor klädkammare och helkaklat badrum med tvättmöjligheter - ett boende som erbjuder bra förvaring, fördelaktiga rumsstorlekar, tilltagna sociala ytor, ljus och härlig rymd.

Här uppe på Hallerna bor ni mellan hav och natur i ett trivsamt område där villor och bostadsrätter ligger varvade med ett grannskap i alla åldrar. Njut av vackra promenadstråk, tilltagna grönområden, lekplatser och gångavstånd till barnomsorg, idrottsanläggning och kommunikationer. Med naturen utanför dörren och centrala Stenungsund samt badplatser på gång- & cykelavstånd står det här boendet för det mesta man kan önska under långa skeden i livet. Bekvämt, trivsamt och gemytligt!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund