Sundbyvägen 13

Strängnäs Se på karta

1 510 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
58 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Brage 4
Om föreningen
Avgift
3 273 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
26 034 kr/m²
Nyproduktion 

Här finns möjligheten att flytta in i ett hem där inget behöver göras – allt är redan i perfekt skick! På Sundbyvägen 13 vid Sundby Park finns denna nybyggda trerumslägenhet om 58 utmärkt utnyttjade kvadratmeter. En ljus, tilltalande och välplanerad lägenhet med fint ljusinsläpp, öppen planlösning och lättmöblerade rum.

Här välkomnas vi av en rymlig och lättmöblerad hall, och lite längre in finner vi ett rymligt och praktiskt kök med ljusa väggar och parkettgolv. Vidare finns här ett trivsamt och stilrent vardagsrum med vackert ljusinsläpp och naturlig plats för soffa och soffbord. Lägenheten har två sovrum och ett fräscht och ljust badrum som är utrustat med toalett, badkar, tvättmaskin, torktumlare, handfat, badrumsskåp och behaglig ljussättning.

Här vid Sundby Park är det lätt att trivas, läget på Sundbyvägen är helt enkelt fenomenalt. Här bor du naturnära med Mälaren på bekvämt avstånd. Skolor och dagis ligger en trevlig promenad bort och i området finns skolor, förskolor och vackra promenadstråk – perfekt för dig som vill bo centralt och naturnära!

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred