Kyrkosundsvägen 1, Stuga 8

Strömstad Se på karta

1 465 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
30 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2016
Avgift
3 644 kr/mån
Pris/m²
48 833 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en drömstuga på Kostergården, en underbar rekreationsplats med trevlig atmosfär.
Stugan är vackert belägen ett stenkast från den kilometerlånga sandstranden vid Kilesand.
Välplanerad med ett praktiskt kök, sovplats för totalt 6 personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng, vardagsrum/kök med soffhörna som har bäddsoffa och ett fräscht helkaklat badrum, solaltan på 17 kvm, som vetter ner mot stranden. Lägenheten är fullutrustad och konceptet för anläggningen är att man bara sätter en nyckel i dörren och inte behöver sköta eller underhålla något. Du har tillgång till stugan för eget bruk 25 veckor och driftbolaget förvaltar och hyr ut den så mycket som möjligt de resterande 27 veckorna. Intäkterna från uthyrningen tillfaller bostadsrättsinnehavaren med 60% (moms avgår).
Kostergården byggdes 2016, anläggningen är mycket populär och välbesökt.
Restaurangen erbjuder många fina rätter, den har fullständiga rättigheter, man kan njuta av måltiderna både i Restaurangen eller på den storslagna terrassen med sina fina sittgrupper. Det finns en äventyrs minigolfbana på anläggningen.
Du har utsikt till Kilesand, en av Kosteröarnas vackraste stränder.
Koster är platsen där alla vill vara på sommaren, här kan du finna lugnet i naturen eller gå på lyxiga restauranger, här finns också cykeluthyrning, minigolf och kiosk på området.
Läget på Sydkoster är svårslaget då det är ett stenkast från hav och natur. Kosteröarna har också mest soltimmar i landet. Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Strömstad, Tanum