Gustaf Bergs väg 17A, 7tr

Täby Centrum, Täby Karta & restider

3 475 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till denna ljusa och fräscha gaveltrea belägen på 7:e våningen i populär och stabil förening precis intill Täby C.

Utöver bostadens fina skick invändigt är den även en av få lägenheter i föreningen som har detta fördelaktiga gavelläge som ger ett extra fönster i vardagsrummet samt en underbar balkong med bästa solläge i sydväst. Läget på våning sju ger en underbar utsikt över trädtopparna med fri utsikt och utan insyn. Detta tillsammans med den genomgående planlösningen och fönster åt tre väderstreck ger ett rikligt ljusinsläpp.

Lägenheten har en trivsam och väl utformad planlösning. Hallen är rymlig och erbjuder god förvaring i form av flertalet platsbyggda garderober. Ljusa väggar tillsammans med mörkt praktiskt klinkergolv i entrén som sedan går över till parkett som är genomgående i hela bostaden. Plats för sittmöbel samt avställningsbord finns på vänster sida. Hallen leder vidare till en möblerbar innerhall som kan inredas efter önskemål och behov. Köket är stilrent inrett med full maskinell utrustning i rostfritt bestående av kombinerad kyl och frys (2017), spishäll, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn, ugn samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord intill köksfönstret som vetter mot den trevliga gården med fri utsikt. Vardagsrummet är generöst och inrymmer både soffgrupp och matplats för den som önskar. I anslutning till vardagsrummet ligger den inglasade balkongen med bästa solläge samt underbar utsikt. Två rymliga sovrum med fönster som vetter mot baksidan med härlig utsiktsvy. Båda sovrummen är inredda med ljusmålade väggar och parkett varav det större sovrummet även har tre platsbyggda garderober som ger generöst med förvaringsutrymme. Badrummet har vitkaklade väggar samt ljust klinker på golvet. Här har man även för bekvämlighet installerat en tvättmaskin.

Bostaden har genomgående mycket fräscha och ljusa ytskikt och där de stora fönsterpartierna släpper in generöst med ljus som förhöjer känslan av rymd.

BRF Storstugan är en mycket omtyckt förening och är en av Täbys största bostadsrättsföreningar. Föreningens hus inrymmer 11 trapphus med vardera 19 våningsplan varav 16 är lägenhetsplan. Totalt omfattar Brf Storstugan 704 lägenheter. Här bor du i en förening med låga avgifter och där både parkering och bredband 1000 Mbit/s ingår. Som medlem i Storstugan har du tillgång till gym, bastu och relax, hobbylokal, bokcafé samt prisvärda städ- och servicetjänster. Föreningen har även en omtyckt gård med gräsmattor, fontän, boulebana, tennisplan och lekredskap för barn.

Föreningen ligger ett stenkast ifrån utbyggda Täby Centrum som har ett brett utbud av affärer för shopping, service och populära restauranger. Precis utanför centrumet finns ytterligare generöst utbud av restauranger, caféer, träningsanläggningar samt simhall och mycket mer.

När du bor i Täby har du aldrig långt till grönområden eller badplats. Inte långt från bostaden ligger de trevliga motionsspåren och promenadstråken i Ensta och kring Näsbyviken. Samma sak gäller såväl Norskogens utomhusbad som Näsa Ängs havsbad. Dessutom är det bara ca 2 km till Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv.

Boende intill Täby Centrum har utmärkta kommunikationer att tillgå. Med Roslagsbanan tar du dig på ca 20 min till Östra Station. Från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
88,5 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 236 kr/mån
Pris/m²
39 266 kr/m²
Byggår
1968-1971
Räkna på boendet
  • Söndag 27 maj kl 12:00-12:40 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
  • Måndag 28 maj kl 17:30-18:00 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gustaf Bergs väg 17A, 7tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 475 000 kr
Avgift/månad
4 236 kr/mån

Statistik

890
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 8 dagar sedan, den 17 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips