Marknadsvägen 73

Täby Centrum, Täby Se på karta

2 650 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Byggår
1968
Förening
HSB BRF Volten i Täby
Om föreningen
Avgift
3 836 kr/mån
Driftkostnad
2 496 kr/år
Pris/m²
32 716 kr/m²

Välkommen till denna fina, välplanerade trea med ett centralt läge på populära Marknadsvägen. Lägenheten disponerar stort vardagsrum, kök med matplats, två bra sovrum, badrum och separat gästtoalett med tvättmaskin och torktumlare. Här finns gott om plats för förvaring med garderober i båda sovrummen och hallen. Till lägenheten hör också ett källarförråd. Lägenheten har en härlig balkong i soligt läge som vetter mot den grönskande innergården. Nya fönster i hela lägenheten sattes in av föreningen 2014.

Föreningen är en av Täbys bästa med mycket god ekonomi och låg skuldsättning. Avgifterna är låga och nästan allt ingår, som värme, vatten, kabel-tv, bredband, IP-telefoni, källarförråd och parkeringsplats.

Lägenheten ligger på första gården räknat från Täby centrum endast ett stenkast från hela dess utbud av service, butiker och restauranger. Bra kommunikationer med Roslagsbanan samt bussar till alla möjliga destinationer. Närhet till förskola och Byängsskolan för elever upp till 9:e klass. På fritiden har man nära till skogarna kring Ensta krog med motionsspår, skidspår och vandringsleder.

Kom och upplev lägenheten och området på plats.

Varmt välkommen på visningen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby