Lägenhet i Fuengirola, Málaga

Torreblanca,

195 000 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

När man kliver in i den här ljuvliga lägenheten, kommer man in i hallen som leder rakt fram till det stora och ljusa vardagsrummet, som även har en öppen spis samt en rymlig matplats, perfekt för middagsbjudningar. Vardagsrummet har även en direkt utgång till den underbara terrassen som ligger i sydvästläge, vilket garanterar sol hela dagen. Till vänster om hallen ligger det moderna och komplett utrustade köket med ett angränsande tvättrum. En korridor innanför hallen leder till de två rymliga sovrummen. Det större sovrummet, har en-suite badrum och även en egen utgång till terrassen. Lägenheten, som är i mycket gott skick, är belägen i den nedre delen i en mycket välskött och eftertraktad urbanisation och ligger nära det tropiskt vackra poolområdet och med promenadavstånd till Torreblanca centrum, där du hittar barer, restauranger, butiker och allt annat man kan önska. Likaså är det bara en kort promenad ner till den härliga stranden och Medelhavet.Till lägenheten hör även en privat parkeringsplats i garage samt ett rymligt förråd.

Torreblanca är en stadsdel i den östra delen av Fuengirola som har Los Boliches och Los Pacos som närmaste grannar i kommunen. Det är ett lugnt område men samtidigt nära pulsen i Fuengirola och den underbara strandpromenaden Paseo Maritimo. Merparten av bebyggelsen är villor och radhus men också många fina lägenhetskomplex. Torreblanca har en egen järnvägsstation och busshållplatser och det tar bara 2 minuter med bil att ta sig till centrum av Fuengirola. Cirka 20 minuters bilfärd från flygplatsen.

Fuengirola, med drygt 70 000 innevånare, är centrum för skandinaverna på Costa del Sol. Här är också slutstationen på tåget som går från Malaga och flygplatsen. Detta är också en av många anledningar varför så många av våra kunder väljer just Fuengirola. Man behöver inte ha bil. Här finns också den svenska skolan med förskola, grundskola och gymnasium samt den svenska kyrkan, skandinaviska föreningar och en mängd affärsrörelser med skandinavisk personal. Staden ligger bara 20 minuters bilväg från Malagas flygplats och har den längsta och vackraste strandpromenaden på hela Costa del Sol. Den är 8 kilometer lång med generösa gång- och cykelbanor samt hundratals restauranger. I utkanten av Fuengirola ligger Mijas golf med två 18-hålsbanor.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
78 m²
Biarea
67 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
22 500 kr/m²
Räkna på boendet

Statistik

73
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 41 dagar sedan, den 16 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips