Kastanjeallén

Tynnered, Göteborg Karta & restider

2 739 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Försäljning är påbörjad! Passa på att reservera en lägenhet! Reservations-kostnaden är endast 20 000 kr (som sedan dras av från totalpriset) och du får tillbaka 15 000 kr om du frånträder!

Bostadsrättsföreningen Kastanjeallén har ett fantastiskt bra och centralt läge mellan havet och centrala Göteborg, intill Näset och Önnered. Området kommer att genomgå en stor förändring och omvandlas till ett stadsdelstorg med en helt ny identitet. En ny detaljplan har vunnit laga kraft och byggnationen är igång med ett preliminärt färdigställande 2021. Det växer fram en ny grönskande park, nytt stadsdelskontor, butiker och restauranger som innebär service på en helt ny nivå. Mitt i denna attraktiva miljö byggs bostadsrättsföreningen Kastanjeallén med moderna och smarta lägenheter med balkong i hus med luftig arkitektur och mysiga, trygga innergårdar.

När du flyttar till en nybyggd lägenhet i Brf Kastanjeallén finns alla förutsättningar för ett gott liv. Lägenheterna har genomtänkta planlösningar, lättarbetade kök med diskmaskin och helkaklade badrum med tvättmaskin. Gedigna naturmaterial håller måttet genom åren, klassisk ekparkett tillsammans med kakel, sten och klinker skänker en tidlös känsla till ditt hem. Den neutrala basen öppnar upp för din egna kreativitet och personliga stil i möbler och textil.

När du flyttar till Brf Kastanjeallén kan du välja att bo i allt från en ytsmart etta till en rymlig fyra med plats för den stora familjen. oavsett storlek på lägenhet står de sociala ytorna i fokus genom ett öppet och luftigt samband mellan kök och vardagsrum.

Bor man vid Nya Opaltorget så har man dessutom närhet till salta bad vid tex Näset och Ganglet, gångavstånd till härliga grönområden som närliggande Välen eller Ruddalen samt närhet till bra kommunikationer (spårvagnen vänder vid Opaltorget) till Frölunda Torg med dess stora serviceutbud, samt vidare in mot centrala Göteborg.

För dig som söker en nybyggd lägenhet i västra Göteborg är detta en möjlighet att få vara en del av den stora satsning som görs i området. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Följ gärna byggnationen på www.opaltorget.se

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
63 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 200 kr/mån
Pris/m²
43 476 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kastanjeallén och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 739 000 kr
Avgift/månad
4 200 kr/mån

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

851
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 63 dagar sedan, den 24 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips