Ulvövägen 58

Ulvön, Uddevalla Karta & restider

1 900 000 kr
FritidshusFritidshus

Välkommen till Brf Ulvön Strand och ett fritidsboende i verkligt unik miljö! Här bor du på bilfri ö med havet som närmaste granne. Ön erbjuder både lugn och avslappnad tillvaro med sol och bad från klippor, sandstränder och bryggor och aktiviteter som båtturer, fiske, promenader och tennis.

I föreningen finns 10 stugor och sex lägenheter. Alla stugor och lägenheter är renoverade 2019.
I avgiften ingår parkeringsplats på fastlandet och kommunalt vatten och avlopp. Föreningen förfogar över en fyrhjuling som används för att transportera varor mm från parkeringen till boendet. Tennisplanen ägs inte av föreningen men får nyttjas. Föreningen har rätt att hålla nere vegetationen framför fastigheten för att bevara utsikten. Gemensam tvättstuga och redskapsförråd finns.

Alla medlemmar har möjlighet till båtplats vid bryggan, 2750 kr/år och plats. Att ta båten ut i fjorden till någon av de närliggande holmarna rekommenderas; Ekholmen, Oxholmen, Lindholmen, Björkholmen, Flatholmen och Kullholmarna ligger alla på bekvämt avstånd. Stanna till vid Ljungskiles vackra innerskärgård på vägen ut och avnjut en god middag vid Musselbaren eller ta ett dopp i Kungsparken.

Från Ulvön tar det ca 5 min till Ljungskile med bil. Ljungskile, tätort i Uddevalla kommun, har en historia som anrik och välkänd bad och kurort sedan slutet av 1800-talet. Här har man alltid naturen och havet nära inpå.
Idag är Ljungskile en expansiv ort med turism, näringsliv och handel. Kort pendlingsavstånd via E6:an till Göteborg, ca 45 min och närheten till den Bohuslänska kusten lockar många. Här finns också en av Sveriges vackraste Golfbanor, Lyckorna Golfklubb.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer info och boka er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
35 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
1 750 kr/mån
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ulvövägen 58 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 900 000 kr
Avgift/månad
1 750 kr/mån

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 373
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 9 dagar sedan, den 9 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips