Westmansgatan 66

Valla, Linköping Se på karta

1 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Byggår
1991
Förening
HSB BRF Idrottstävlingen i Linköping
Om föreningen
Avgift
5 940 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
18 023 kr/m²

Varmt välkomna till en välskött och rymlig lägenhet med mysigt burspråk och härlig balkong mot lugn och trivsam innergård. Ett ypperligt tillfälle att förvärva en bostad som är belägen i gamla regementet från 1885. Här bor man bekvämt med hiss till bostad, garage och förråd. Bostaden disponerar ett praktiskt kök med fräscha vitvaror och utgång till balkong med markis för de allra varmaste sommardagarna. Vardagsrummet är stort och får ett gemytligt intryck av det mysiga burspråket. Det finns två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsängar i båda rummen. Badrummet är har kaklade väggar och våtrumsmatta och utöver allt detta finns även en rymlig klädkammare!

Stabil förening med mycket goda faciliteter. Här bor ni i ett populärt område med närhet till affärer, bensinstation, skolor, förskolor, vårdcentral, pizzeria, bageri, Universitetet, Hälsouniversitetet, Gamla Linköping, E4:an och Vallaskogen. Med en cykeltur om ca. 10 min tar ni er även in till Linköpings stadskärna och där ni kan njuta av hela dess utbud av shopping, nöje och kultur!

Bostaden är nära beläget det nya området Ebbepark som under de närmaste åren ska växa fram ur det äldre industriområdet. Läget är gynnsamt mellan Linköpings centrum, universitet och Science Park Mjärdevi. Det är planerat att bli ett modernt klimatsmart område där det byggs lokaler för service, företag och även nya bostader.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping