Norra Stationsgatan 95B, 1tr

Vasastan, Stockholm Se på karta

5 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Förening
BRF Skålen 23
Om föreningen
Avgift
3 133 kr/mån
Pris/m²
64 815 kr/m²

Fastpris 5.250.000 kr! Ring för visning av lägenheten!

Välkommen till denna trivsamma 3:a (möjlig 4:a) med genomgående planlösning och med egen uteplats mot lugn och grönskande innergård. Lägenheten har genomgående nymålade väggar och nyslipad parkettgolv.

Välkomnande hall med klinkergolv och stor garderob för att få undan alla ytterkläder. Hallen är navet i lägenheten och leder till alla lägenhetens rum. Vardagsrummet ligger idag i en halvt öppen planlösning mot köket. Här går det enkelt att sätta upp en vägg för att göra om till en 4:a. Två stycken rymliga sovrum ut mot lugn och grönskande innergård varav det ena sovrummet har utgång till stor uteplats. Helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin.

På Norra Stationsgatan bor ni runt hörnet från Rörstrandsgatans myllrande folkliv. Rörstrandsgatan kantas av välkända restauranger, caféer och butiker. För den som önskar mer shopping finns Odenplan samt Västermalmsgallerian en kort promenad bort. Birkastan bjuder även på närhet till vackra promenadstråk längst med Karlbergskanalen eller längs med Brunnsviken i Hagaparken. I direkt närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med buss, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar.

Idag är charmiga Birkastan ett eftertraktat bostadsområde. Det kallas ofta för lilla Paris på grund av den franska atmosfären med många restauranger och caféer. Särskilt längs Rörstrandsgatan finns populära mötesplatser och ett glatt nöjesliv.

Missa inte chansen att upptäcka denna fantastiska bostad. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar