Sonja Kovalevskys Gata 8

Vasastan, Stockholm Karta & restider

5 495 000 kr
LägenhetLägenhet

Varmt välkommen till en välplanerad trea i Hagastaden. Med flertalet fönster mot väster och på femte våningen kommer lägenheten att vara ljus och behaglig. Modernt och stilrent inredd i ett perfekt läge med blygsam avgift. Här bor du i ett city-nära läge med Hagaparken som granne.

Vardagsrummet vetter i en öppen planlösning mot köket vilket skapar en känsla av rymd. Vitvaror från Siemens i form av diskmaskin, kyl och frys, mikrovågsugn och varmluftsugn samt induktionshäll. Fullt utrustat badrum med dusch, handfat med kommod, wc samt tvättmaskin och torktumlare.

Området blir en del av innerstaden och knyter samman Stockholm med Solna. Hagastaden förenas med storstadspuls men också tid för avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt ena och Hagaparken med Brunnsviken åt andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang.

Nära bostaden finns affärer med stort utbud så som Hemköp, Willys och Systembolaget. Både Sats och Friskis & Svettis ligger några minuter bort samt caféer och bageri i närheten. Pulsen kring Odenplan nås med ca 10 minuters promenad. Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter bort från Hagastaden. I Hagastaden tillkommer den nya gula tunnelbanelinjen som går mellan Odenplan och Arenastaden. I dagsläget trafikerar flertalet busslinjer genom området.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
60,5 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 066 kr/mån
Pris/m²
90 826 kr/m²
Driftkostnad
4 332 kr/år
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sonja Kovalevskys Gata 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 495 000 kr
Avgift/månad
3 066 kr/mån
Driftkostnad
4 332 kr/år

Statistik

3 382
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 142 dagar sedan, den 2 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips