Tofta Resort, Toftavägen 362

Västra Gotland, Gotland Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 995 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Brf Tofta Resort

Missa inte chansen att vara en del av Toftas förvandling. Den här gotländska pärlan kommer under de närmaste åren bli ännu bättre. Lyftet är redan igång och det kommer byggas ett spa-hotell, lägenheter, sportanläggningar, restauranger och mycket annat.

Här kommer det även byggas 16 stycken fritidshus med direkt anslutning till en av Sveriges bästa stränder. Ett bekymmersfritt fritidsboende på ett av de bättre lägena i Tofta. Det kommer att byggas 16 st moderna stugor med beräknad inflyttning juni 2019.

Vill du inte nyttja huset själv året runt så kan man hyra ut själv eller få hjälp av Brf Tofta Resort med uthyrningen den tid man själv inte är på plats. Ett bekymmersfritt och vinstgivande upplägg. Möjlig intäkt vid uthyrning uppskattas till ca 100-150 000 kr/år.

Det finns en tydlig röd tråd i arkitekturen, gotländskt material, känsla samt hantverkare. Du som boende tas väl om hand hela vägen från entrén, in genom stugan och ut på uteplatsen. Husen består av närproducerat virke och gotländska materialval bland annat gotländska kärnfuru, fönsternischer av kalksten som kommer skapa den där känslan av lugn även inomhus, stugorna byggs av gotländska anrika företaget Ruthström & Larsson.

Stugorna omfamnas av vacker natur med både grönområde, lekplats och naturreservat som grannar. Interiört möts ni av en smart planlösning, en känsla av rymd och varje m² tas verkligen tillvara. Stugorna om 37,5 kvm inrymmer en öppen planlösning där kök, matplats och soffgrupp ryms.

Ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett litet rum med plats för en våningssäng eller enkelbädd. Helkaklat fräscht badrum med dusch. Hav, mataffär och fina cykel- och gångvägar i närheten. Uteplats på framsidan i västläge.

Brf Tofta Resort är för dig som som söker något med det ett svårslaget läge och inte vill börja sommaren med en renovering utan önskar att flytta rakt in och njuta av semester med sol och bad. I området anordnas det dessutom gott om aktiviteter för den som gillar att hålla igång. Med naturen och havet utanför dörren, och Visby innerstad med allt den erbjuder enbart 14 minuter bort är detta verkligen det bästa av två världar. Det här en svårslagen året-runt-destination där du kan njuta av Gotland oavsett årstid – vilket naturligtvis ökar dina möjligheter för att göra det här till en ännu bättre affär.

Varmt välkommen att uppleva denna blivande semesterpärla.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
37,5 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
1 974 kr/mån
Pris/m²
53 200 kr/m²
Byggår
2018-2019
Räkna på boendet
Fastighetsbyrån Gotland

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tofta Resort, Toftavägen 362 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Avgift/månad
1 974 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 132
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 76 dagar sedan, den 2 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips