Brf Skärvets Trädgård - lgh. nr 3-1104

Växjö

2 595 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Här möts du av en välkomnande och ljus entré med fönster ut mot den gröna gården. Här har du klar sikt hela vägen genom hemmets kök och vardagsrum och ända ut till den härliga balkongen. Det mindre sovrummet har plats för ett skrivbord och förvaring av dina kläder i en garderob. Rummet har fönster mot gården så att du kan vädra under ljumma nätter utan att störas av ljudet från gatan. Hallen öppnar upp sig mot det kombinerade köket och vardagsrummet – hemmets hjärta. Det stora rummet skapar en inbjudande känsla som passar perfekt för dig som gärna har gäster hemma. Här får du plats med ett stort matbord för trevliga middagsbjudningar och en större soffgrupp. Under årets varma månader fungerar balkongen som en förlängning till vardagsrummet. Här kommer du att spendera många sköna kvällar.

Från en mindre hall i anslutning till köket når du det helkaklade badrummet, som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent. Från vardagsrummet når du det stora sovrummet med plats för en dubbelsäng och förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob.Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem?

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Skanska har som mål är att skapa förutsättningar för ett socialt hållbart boende med extra kvalitéer, så som ett eget parkrum som är till för alla. Runt hörnet till denna nya del av staden finns angränsande kvalitéer innerstad, grönska, villor och vatten.

På Skanskas hemsida hittar du mer information om allt från inredning till planlösningar - se LÄNKAR nedan. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information eller för att boka in ett möte.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
73 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
3 813 kr/mån
Pris/m²
35 548 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brf Skärvets Trädgård - lgh. nr 3-1104 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 595 000 kr
Avgift/månad
3 813 kr/mån

Statistik

1 671
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 136 dagar sedan, den 5 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips