Lägenhet med egen trädgård

Villamartin, Costa Blanca, Spanien

145 000 euro
LägenhetLägenhet

Inflyttningsklara och nya lägenheter i modern stil i området Villacosta som ligger mellan Villamartin och Campoamor - beläget på södra Costa Blanca i Orihuela Costa där man finner härliga stränder och vikar. Det finns gott om lokala restauranger och välsorterad matbutik precis intill bostadsområet inom bara 200 m. För de golfintresserade finns 18-hålsbanan Campoamor inom bara 1200 m avstånd där man även har tennisbanor - dessutom ligger Villamartin Golf på nära håll (2600 m).

Dessa moderna och ljusa lägenheter har en trevlig öppen kökslösning mot vardagsrummet och dess matplats – härifrån har man direkt utgång till den generösa terrassen i soligt sydläge. Lägenheterna i markplan har även en privat trädgård med parkeringsplats vid bostadens entré. Lägenheten har som standard 2 sovrum men det finns även enheter med 3 sovrum. Bostaden är utrustad med modernt öppet kök och 2 badrum i modern stil. I föreningen finns det ett härligt gemensamt poolområde där man kan koppla av i solen.

Lägenheterna finns i olika storlekar och utförande på terrasser - fråga oss om mer detaljer och information:
2 sovrum i markplan med egen trädgård, byggyta 64 m2, terrass från 34 m2 + egen trädgård och parkeringsplats totalt ca 32 m2, pris från 145 000 EUR

Villamartin och La Zenia - Orihuela Costa

Området ligger på Costa Blanca strax söder om staden Torrevieja - dess kuststräcka är känd som Orihuela Costa. La Zenia är en liten men dynamisk ort som är präglad av sina fina sandstränder i kombination med närheten till flera golfbanor såsom Villamartin, Campoamor och Las Ramblas. Området ligger 4 km från havet och här finner du några av de finaste badplatserna på Orihuela Costa; Playa Flamenca, La Zenia, Cala Capitan och Cabo Roig är alla vita sandstränder med blå flagg enligt europeisk standard. Marinan och småbåtshamnen i Cabo Roig är väl värt ett besök. Det finns ett stort utbud av restauranger, barer och butiker med bra service på grund av det stora antalet människor som bor här året runt. Dessutom är det stora och populära köpcentrumet Zenia Boulevard beläget här som har runt 150 butiker, flera internationella restauranger och olika sorters underhållning. La Zenia ligger ca 40 minuter från Alicante flygplats. Det finns goda kommunikationer eftersom kustvägen N-332 passerar rondellen vid La Zenia och det finns en direkt anslutning till motorvägen A7 och AP7.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
58 m²
Biarea
34 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
23 845 kr/m²
Byggår
2016

Svenska Mäklargruppen Spanien

Svenska Mäklargruppen

Telefon: 08-55 11 57 97 Kontor: 08-55 11 57 97

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

183
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 356 dagar sedan, den 4 mars 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips