Tantogatan 47, 3tr

Högalid, Stockholm Karta & restider

7 550 000 kr
LägenhetLägenhet

VISNING 25/2 KL 11.45-12.30 och 26/2 KL 12-12.30
Välkommen till en lägenhet utöver det vanliga i omtyckta Brf Tanto! Här har du en mycket rymlig 4:a som med enkla medel går att göra om till både en 5:a eller en 6:a! Här har du ett högt och fritt läge med utsikt över grönska från lägenhetens samtliga fönster. Balkongen ligger i rakt söderläge mot den gröna innergården och här kan du njuta av solen hela dagen. Bostaden disponeras i dagsläget som en 4:a med tre stora sovrum med originalgarderober i samtliga rum. Vardagsrummet är mycket väl tilltaget och härifrån når du balkongen. Köket och matplatsen ligger i öppen planlösning med vardagsrummet vilket gör att du har stora sociala ytor, här finns även en glasdörr i original bevarat. Köket är utrustat med spis/ugn, köksfläkt, kyl, frys och gott om förvaring i skåp och lådor i original. I hallen har du gott om plats i en klädkammare och plats för avhängning för familjens alla ytterkläder och skor. Lägenheten har ett stort badrum med dusch som totalrenoverades 2018, samt en gäst wc i hallen. Nuvarande ägare har nyttjanderätt till ett källarförråd på ca 4,5 kvm.

Lägenheten har ett behov av renovering men med många fina detaljer från byggåret bevarat. I vardagsrummet ligger ett parkettgolv i original och alla garderober, innerdörrar, glasdörr och köksinredning är i original. Se även alternativa planlösningar för användning som en 5:a eller 6:a.

Detta är en trivsam lägenhet för både storfamiljen och för villaparet som vill återvända till stan men ändå ha ett lugnt, ostört och grönt läge! Bara ett tiotal meter från porten ligger Årstaviken med sina promenadstråk och på några minuters promenad når du badplatser, Tantolunden och mysiga koloniträdgårdar. För barnfamiljen finns det en mycket omtyckt lekplats på området. Lägenheten ligger nära kommunikationer och på en kort promenad når du både flertalet bussar och pendeltågen vid Södra Station.

För mer information om föreningen se avsnittet "om föreningen" längre ner, samt föreningens mycket informativa hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/tanto/

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
113,5 m²
Antal rum
4,5 rum
Avgift/månad
4 435 kr/mån
Pris/m²
66 520 kr/m²
Driftkostnad
6 600 kr/år
Byggår
1962-1965
Räkna på boendet
  • Söndag 25 feb kl 11:45-12:30 Spara
    Välkommen!!
  • Måndag 26 feb kl 12:00-12:30 Spara
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Södermalm

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tantogatan 47, 3tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 550 000 kr
Avgift/månad
4 435 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år

Statistik

3 812
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 17 dagar sedan, den 8 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips