Charmig villa med takterrass i Lagos

Albardeira (São Sebastião), Portugal

249 000 euro
LägenhetLägenhet

Referens: ALG1417

Charmig villa i typisk Algarve stil, med takterrass och utsikt över havet. Villan delas in i två lägenheter, som ligger i Albardeira, nära den vackra stranden Meia Praia och Lagos småbåtshamn.
Denna tvåvånings-villa har på bottenvåningen ett vardagsrum med tillgång till en inbjudande terrass, fullt utrustat kök, ett skafferi, ett sovrum med garderober och ett badrum. Denna våning har egen ingång.
Den första våningen har ett stort vardagsrum med öppen spis, matplats och tillgång till en terrass med havsutsikt, fullt utrustat kök med tillgång till en härlig balkong, ett sovrum med garderober och ett badrum. Denna våning har en officiell hyres licens (Alojamento Lokal).
På utsidan kan vi också hitta en trevlig terrass och en andra division som skulle kunna användas som andra sovrum, ett kontor, eller omvandlas till ett garage.
God investerings potential.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. PortugalMäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. PortugalMäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

PortugalMäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån

Statistik

782
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 359 dagar sedan, den 26 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips