Tämnarvägen 26 A

Årsta, Stockholm Karta & restider

Pris saknas
Kommande försäljning
LägenhetLägenhet

Vill du bo i en lugn miljö men samtidigt ha närhet till innerstadens puls? Välkommen till denna välplanerade fyrarummare med balkong och fönster i fyra väderstreck!

Lägenheten, som nås via hiss, erbjuder ett fantastiskt boende med rymliga sovrum, goda förvaringsmöjligheter och härligt öppna ytor med lummigt läge, balkong och separata badrum och wc. Här finns även möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum för en härligt social yta att umgås med familj och vänner! Eftersökt läge med direkt närhet till Årstaskogen och Årstaviken!

Stabil förening med god ekonomi där både 1Gb bredband och Kabel-tv ingår i avgiften. Övernattningsrum, möjlighet att förvara barnvagnen och cykeln och flertalet tvättstugor erbjuds föreningens medlemmar.

Läget är optimalt på lugn gata med direkt närhet till skog, natur och vatten. Promenad- och löpslingor samt badbryggor, kolonilotter, utegym och naturreservat finns nedanför huset vid Årstaviken. Nära till allsidig träning såsom simning, gym och gruppträning vid Eriksdalsbadet.
Årsta har en lugn småstadskaraktär kombinerat med mycket goda kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och buss. På endast minuter når ni närmaste ICA-butik! Närhet till Gullmarsplans utmärkta knytpunkt för kollektivtrafik som buss, tvär- och tunnelbana. Gångavstånd till Södermalm, Globen-området och Årsta Torg. Med bil tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna via Södra länken. Busshållsplats alldeles runt knuten! Vid Årsta torg och dess charmiga centrum finns gott om butiker och service, såväl som mysiga restauranger, caféer, biograf m.m. För den mer shoppingsugna är det nära till både liljeholmens galleria och Globens shoppingcenter.

Missa inte denna, anmäl ditt intresse redan idag!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
100 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 108 kr/mån
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tämnarvägen 26 A och skaffa lånelöfte nu.

Avgift/månad
5 108 kr/mån

Statistik

4 117
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 715 dagar sedan, den 5 september 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips