Krondikesvägen 56B

Blomängen, Östersund Se på karta

1 595 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91,5 m²
Byggår
1960
Förening
Riksbyggen BRF Östersundshus nr 12
Om föreningen
Avgift
4 643 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
17 432 kr/m²

Välkommen hit till Blomängen och en ljus fyrarummare om 92 kvadratmeter. Denna hörnlägenhet är tilltalande, stilren och erbjuder bland annat fönster i flera väderstreck och utmärkt planlösning – ett fantastiskt boende med fräscha ytskikt, härlig balkong, toppmodernt badrum. Här bor ni bekvämt i lugna kvarter med närhet till matvarubutik, buss, kiosk och restaurang vid Tegelplan. En promenad ner till centrala Östersund tar endast 10 minuter.

Lägenheten har genomgående rymliga rum, stora fönster och ljusa ytskikt. Köket är modernt med vita luckor och goda arbetsytor. Här ryms plats för matbord och där trivs man med vy genom fönstret. Sovrummen är väl tilltagna varav ett har egen klädkammare med goda avhängningsmöjligheter. Det lyxiga och helkaklade badrummet har jacuzzi, tvättmaskin och två fönster som gör det lätt att vädra och det ger ett härligt ljusinsläpp. Socialt vardagsrum med utgång till stor balkong som ligger härligt vindsskyddad med solläge stor del av dagen.

Östersundshus nr 12 är en populär och trivsam förening med välskött och stabil ekonomi. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 m² och ett matkällarförråd. I föreningen finns flertalet toppenfräscha tvättstugor, bakstuga, kvarterslokal och övernattningsrum. På de trivsamma innergårdarna finns grillplatser och trädgårdsmöbler under sommarhalvåret. För de minsta finns även två lekplatser. Ta chansen att bli ägare till en toppmodern 4:A i lugna och trivsamma kvarter med närheten till Universitet och centrum!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB