Härlig lägenhet Cumbre del Sol

Cumbre del Sol, Spanien

173 000 euro
LägenhetLägenhet

En rymlig lägenhet med fantastisk havsutsikt i Pueblo de la Luz, Benitachell, Cumbre del Sol. Lägenheten har tre sovrum, två nyrenoverade badrum (ett med dusch och ett med badkar) nyrenoverat kök, vardagsrum, terrass och parkering!

Området har gemensam pool och är belägen endast några minuter från en supermercado.

Cumbre del Sol ligger på en höjd nära staden Benitachell i hjärtat av Costa Blanca, i provinsen Alicante. Här erbjuds en magnifik utsikt över kusten och omgivande naturområden och berg som det mäktiga berget Montgo.

Området är ett perfekt resmål för familjen och golfsemester om man så vill.
Man kan med lika stor fördel resa till och från flygplatserna i Valencia och Alicante.
.
Benitachell är definitivt en pittoresk stad och och som sådan mycket populär som plats för åretrunt boende. Här finns alla nödvändiga vardagliga tjänster.

Den närmaste stranden till Cumbre del Sol är Moraig stranden, med vacker rent vatten, perfekt för simning och dykning. Hela kusten är kalksten, där genom åren havet har format grottor och formationer.
De los Tiestos Cove är en liten undangömd vik som nås via en liten stig, här hittar du vackert lugnt hav och en avkopplande gömställe.

Här är du nära staden Denia med ett härligt nattliv, restauranger och milslånga stränder, samt städerna Javea, Moraira och Calpe.

Terra Mitica är mindre än 30 minuter bort, och är en fantastisk dag för hela familjen. Här finneer du ochdå Aqualandia, Terra Natura, Aqua Natura och Mundomar.

Du kan bege dig till Benidorm för en show och massor av kul och atmosfär. För den mer självständigt sinnade det finns många miles av landets vägar att utforska inlandet, prickade med små byar och historiska städer.

Det finns många fina utmanande golfbanor i området. Prova Seve Ballesteros utformade mästerskapsbana på Oliva kusten eller i Javea.

La Costa Blanca är ett av de mest intressanta destinationer i Spanien, på grund av den enorma mångfald av stränder och bergslandskap, men framför allt eftersom det har en kustlinje av sandstränder som sträcker sig 218 kilometres. Kusten har ett milt väder med ett genomsnitt på 20 ° C. En perfekt plats att njuta utomhus varje day. På kuststräckan finns mer än tjugo marinor, vilket gör Costa Blanca en perfekt plats för segling och scuba diving.

Nuförtiden kan du hitta mer än femton golfbanor på bara 45 minuter från Alicante flygplats. Några av dem har utformats av kända golfare som Severiano Ballesteros. Du kommer alltid över något nytt och spännande längs Costa Blanca att njuta av som vattenparker, nöjesparker, hantverksutställningar och grottor. Du kan också gå på safari eller göra flera sporter som segling, cykling, bungyjump eller ballongflygning.

Varje stad i provinsen Alicante har sina egna platser av intresse. Så varje stad har sin speciella historia och typiska gastronomi baserad på moriska och jordbruks arv från våra förfäder, som lämnade oss en bred mångfald av traditioner och medelhavskulturen.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
95 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
17 707 kr/m²

Anna Westberg

Mäklarringen Norra Costa Blanca

Telefon: +34 618 25 20 64 Kontor: +34618252064

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

283
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 206 dagar sedan, den 26 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips