Jättefin lägenhet med tre sovrum

Cumbre del Sol, Spanien

179 995 euro
BostadsrättBostadsrätt

Mycket bra uthyrningspotential! Lägenhet med tre sovrum, två badrum, vardagsrum, nyrenoverat kök och en terrass på 20 m2. Magnifik havsutsikt från den stora terrassen som ligger i ett lugnt område som kallas Pueblo de la Luz med gemensam pool.

Gångavstånd till Adelfas köpcentrum. Moraig Creek stranden är bara 1,5 km bort och det finns två barer öppna på sommaren i området. På cirka 10 minuter med bil är du framme i den vackra staden Moraira och Javea med sina vackra stränder, butiker, restauranger och nattliv.

La Costa Blanca är ett av de mest intressanta destinationer i Spanien, på grund av den enorma mångfald av stränder och bergslandskap, men framför allt eftersom det har en kustlinje av sandstränder som sträcker sig 218 kilometres. Kusten har ett milt väder med ett genomsnitt på 20 ° C. En perfekt plats att njuta utomhus varje day. På kuststräckan finns mer än tjugo marinor, vilket gör Costa Blanca en perfekt plats för segling och scuba diving.

Nuförtiden kan du hitta mer än femton golfbanor på bara 45 minuter från Alicante flygplats. Några av dem har utformats av kända golfare som Severiano Ballesteros. Du kommer alltid över något nytt och spännande längs Costa Blanca att njuta av som vattenparker, nöjesparker, hantverksutställningar och grottor. Du kan också gå på safari eller göra flera sporter som segling, cykling, bungyjump eller ballongflygning.

Varje stad i provinsen Alicante har sina egna platser av intresse. Så varje stad har sin speciella historia och typiska gastronomi baserad på moriska och jordbruks arv från våra förfäder, som lämnade oss en bred mångfald av traditioner och medelhavskulturen.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Byggår
1985

Anna Westberg

Mäklarringen Norra Costa Blanca

Telefon: +34 618 25 20 64 Kontor: +34618252064

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

249
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 204 dagar sedan, den 26 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips