Solvallavägen 46B, 2 tr

Duvbo / Sundbyberg, Sundbyberg Karta & restider

3 200 000 kr
Kommande försäljning
LägenhetLägenhet

Accepterat pris! Välplanerad 4a i områdets högst belägna hus! Brf med endast 497 kr i lån/kvm! Bostaden är helt fri från insyn och balkongen vetter mot bästa söderläge. Ytorna är välplanerade och dessutom ligger den i en av Sundbybergs bästa föreningar.

Två trappor upp hittar ni denna väldisponerade fyra om 85,5 kvm. Bostaden har en funktionell planlösning; ljus hall som gör välkomstprocessen trevligt och här finns gott om förvaring i flera inbyggda garderober samt en klädkammare. Sedan följer ett väl tilltaget vardagsrum som torde vara alla familjers dröm; ljus och rymd i överflöd och en stor, inglasad balkong i söderläge. Köket är hemtrevligt med vit skåpinredning. Bostadens tre sovrum är i bra storlek och hemmet har ett rymligt badrum samt en gästwc.

Så vill ni ha ett boende helt fri från insyn, högt upp i huset med välplanerade ytor och dessutom bo i en av Sundbybergs bästa föreningar - då har ni hittat helt rätt! Varmt välkommen på visning!

Föreningen Brf Skytten i Duvbo kan skryta med en sällsynt god ekonomi med otrolig låg belåning. Under de tio senaste åren har man endast höjt avgiften två gånger. Och detta trots det att man löpande renoverat och förbättrat fastighetens standard. Föreningen har flera gemensamma grillplatser, lekplats och en föreningslokal samt bastu som finns tillgängliga för föreningens medlemmar att använda. Föreningen har även en egen boulebana i lekparken.

Bor ni på Solvallavägen är ni omgivna av Duvbos vackra villaområde. För den som gillar att motionera finns Lötsjöns och Råstasjöns fina promenadstråk inom gångavstånd.

För den som snabbt vill komma in till city är tunnelbanan att rekommendera men annars är det ca 20 minuters promenad till Sundbyberg station där det finns pendeltåg, tvärbana, t-bana och buss (bland annat buss 515 mot Odenplan). Man kan också ta sig till Sundbyberg station på par minuter med buss 512. I områdets stannar även buss 155 som går till Rissne centrum och tunnelbanan. Dessutom tar det ca 10-15 min med buss eller 5 min med bil till Bromma Blocks shoppingcentrum samt Bromma flygplats. I övrigt kommer tvärbanan (Kistagrenen) att passera strax bortanför föreningens område med trafikstart år 2021.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
85,5 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
3 845 kr/mån
Pris/m²
37 427 kr/m²
Byggår
1957
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Solvallavägen 46B, 2 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 200 000 kr
Avgift/månad
3 845 kr/mån

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 563
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 75 dagar sedan, den 9 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips