Modern lägenhet på markplan

Faro, Portugal

210 000 euro
LägenhetLägenhet

Referens: ALG1429

Utmärkt lägenhet under konstruktion på markplan som ligger i ett privat condominium med gemensam pool på taket. Belägen i Faros centrum, bara sex minuter från den internationella flygplatsen i Faro och historiska centrum med alla dess bekvämligheter kaféer som, barer och restauranger och nära till flera viktiga tjänster, sjukhus, skolor, universitet och fritidsaktiviteter.
Denna lägenhet med fin finish har ett vardagsrum med matplats, ett fullt utrustat kök, tre sovrum med inbyggda garderober, två av sovrummen har egna badrum, det finns även ytterligare ett badrum. Vardagsrummet och ett av sovrummen har tillgång till en inbjudande och bred terrass med grill på 49 kvm.
Denna lägenhet har också parkeringsplats.
I detta tre vånings-condominium finns lägenheter tillgängliga mellan ett till fyra sovrum, från 175.000 € till 335.000 €.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. PortugalMäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. PortugalMäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

PortugalMäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån

Statistik

1 268
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 361 dagar sedan, den 1 mars 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips