Bostadsrättslägenhet i Gamla stan, Palma

Gamla stan, Palma, Spanien

1 760 000 euro
LägenhetLägenhet

De här utmärkta lägenheterna är belägna i en totalrenoverad byggnad med material av högsta kvalite i Gamla stan, Palma på Mallorca. För närvarande är byggnaden i en renoveringsfas och de flesta gemensamma områdena är redan reformerade.

Lyxlägenheterna med 3 sovrum, 2 badrum blandar traditionella inslag med en modern stil. Byggnaden har en typisk Mallorkinsk uteplats och kommer ha två hissar, varav en i glas.

De 8 lägenheterna kommer säljas innan de renoveras för att ge framtida ägare möjligheten att bestämma distribution och material. De är baserade på en standard av högkvalitativa bygg specifikationer, som kommer variera beroende på köparens önskemål. I priset ingår en garageplats.

Om du är intresserad av lägenheter med annan distribution, titta på dessa lägenheter med 1 sovrum (88383) och 3 sovrum (88382).

Området och sevärdheter

Gamla stan i Palma de Mallorca blir mer och mer populärt bland unga som vill bo centralt i närheten av butiker, restauranger och barer. I och med att all typ av service finns nära till hands, är man inte lika beroende av bil som i andra områden. Det här området karaktäriseras av smala gator, borgerliga palats, kyrkor och andra medeltida byggnader.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/711365-apartment-palma-majorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
212 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
81 052 kr/m²

Statistik

172
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 215 dagar sedan, den 22 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips