Nybyggda drömlägenheter i Valencia

Gandia, Spanien

117 000 euro

98 000 euro + 19%

Bostadsrätticon_brf_inactive

Lägenheter Gandia
Mycket prisvärda lägenheter med 2 och 3 sovrum i ett nytt bostadsområde, Xeresa del Monte, några minuter från de vackra milslånga stränderna i Gandia i Valencia.

Ett otroligt fint område med mycket att erbjuda, med närhet till många städer och mindre samhällen och stränder. Samtidigt en skön och lugn oas där du kan njuta av det genuina Spanien....en dröm!

Från 114.59 m2 till 186.32 m2
Priser från € 105,000 upp till € 178,000

Inflyttningsklara hösten 2017!

Urbanisationen är unik av sitt slag, med en ekologisk ide om att skapa en lugn oas ligger den inbäddad i grönska omgiven av bergen. Lägenheterna har öppna planlösningar och rymliga 40 m2 alternativt 50 m2 terrasser där du kan njuta av den härliga Medelhavsatmosfären och en underbar utsikt över "Parc Natural Fen", med ett otal apelsinlundar, fruktträdgårdar och inhemsk växtlighet. I närheten kan den som önskar spela golf eller idka ridsport.
Grönområdet innefattar även bouleplan, paddeltennisbana och en lekplats.

Anläggningen är utformad med intentionen att erbjuda maximal komfort och hög kvalitet i varje tum. Här hittar du fantastiska grönområden med klubbhus, swimmingpool och ett gym med modern utrustning och möjlighet att utöva Yoga, Pilates, Zumba, etc., café och restaurang/bar. Poolområdet omfattar en handikappanpassad vuxenpool med omklädningsrum / toalett samt en barnpool med vattenrutschbana. Allt omgivet av lummiga trädgårdar med duschar och parasoller.

Grönområdet innefattar även bouleplan, paddeltennisbana och en lekplats.

Privat garage och förråd ingår i priset!

Njut av livet och Spaniens kanske bästa vinterklimat, året runt eller under semestertid. Anläggningen är ur alla synpunkter idealiskt belägen endast 30 minuter med bil till Valencia och cirka en timme till flygplatsen i Aliante.

I de närbelägna städerna Gandia och Denia finns all nödvändig service som skolor, köpcentra, sportanläggningar och sjukhus.

Baserat på erfarenhet är det vår bestämda uppfattning att det är ett unikt köptillfälle, oavsett om intentionen är långvarigt boende eller en investering

Hör av er till oss på Mäklarringen för mer information!

Allmänt om området

Gandia, en dold pärla

Gandia är den näst största staden i provinsen Valencia i området Costa del Azahar. Området har varit en hotspot för spanska turister (främst från Madrid) under årtionden, men på senare tid har den charmiga staden och dess omgivningar upptäckts av allt fler utländska besökare.

Belägen cirka två kilometer från stranden, har staden Gandia framgångsrikt lyckats förena turismintressen med stadens vardagsliv. Staden och området är en av Spaniens största producenter av apelsiner. Många anser att frukten härifrån är den mest utsökta i Europa.

Historia och kultur
Under 1500- och 1600-talen var Gandia ett viktigt kommersiellt och kulturellt centrum. Området har varit hemort för många kända poeter och författare inklusive Joanot Martorell. Staden är kanske mest känd för familjen Borgia som var en ökänd framträdande adelsfamilj under renässansen.
I Gandia stad, mitt bland moderna butiker, boulevarder och parker, kan du hitta utsökta besöksmål med koppling till Spaniens historia, ex Ducalpalatset and Gandias katedral.

En särskilt intressant del av staden är Passeig de les Germanies, en trädkantad strandpromenad med fontäner och bänkar; bron vid den östra änden av Passeig korsar en flodbädd och vidare till det stora marknadsområdet som håller öppet på lö

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
114 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
9 703 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet

Statistik

638
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 48 dagar sedan, den 6 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips