Nybyggda drömlägenheter i Valencia

Gandia,

98 000 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

Mycket prisvärda lägenheter med 2 och 3 sovrum i ett nytt bostadsområde, några minuter från de vackra milsvida stränderna i Gandia. Ett otroligt fint område med så mycket att erbjuda, med närhet till en rad städer, pittoreska byar och stränder. Området är en skön och lugn oas där du får njuta av ett skönt klimat och det genuina Spanien.....

Lägenheter från 114.59 m2 till 186.32 m2 med mycket rymliga terrasser på 40m2!
Priser från € 98,000 upp till € 178,000

Området planeras vara färdigställt sommaren 2017.

Lägenheterna har öppna planlösningar och rymliga terrasser, 40 m2, där du kan njuta av den härliga Medelhavsatmosfären och en underbar utsikt över "Parc Natural Fen", med sina många apelsinlundar, fruktträdgårdar och inhemsk växtlighet. I närheten finns golfbana och ridning.

Anläggningen är förberedd för att kunna erbjuda en hög servicenivå och hög kvalitét i både boende och omgivningar.

Här finns grönområden med klubbhus, swimmingpool, gym, café och restaurang med hög standard. Poolområdet har en vuxenpool med handikappanpassning, omklädningsrum / toalett, samt en barnpool med en vattenrutschbana. Allt omgivet av lummiga trädgårdar med duschar och parasoller. Grönområdet innefattar även bouleplan, paddeltennisbana och en lekplats samt ett stort BBQ område perfekt för att umgås med grannarna och familjen.

En fantastisk plats där du kan njuta av semester eller åretruntboende, idealiskt beläget 30 min från Valencia stad och flygplatsen, samt cirka en timmes resa från Alicante flygplats.

I de närbelägna städerna Gandia och Denia finns all nödvändig service såsom skolor, köpcentrum, sportanläggningar och sjukhus samt restauranger, härligt strandliv, shopping etc.

Privat garage och förråd ingår i priset!

Vi ser detta som ett gynnsamt tillfälle då vår bedömning är att vi kommer att se en stabil värdeökning de närmaste åren.

Hör av er till oss på Mäklarringen för mer information!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
114 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
50 kr/mån
Pris/m²
8 127 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet

Statistik

293
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 15 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips