Redargatan / Sjåaregatan

Gävle Strand, Gävle Karta & restider

3 600 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

På Gävle Strand vid hörnet Redargatan/Sjåaregatan planerar Lillskär uppföra Brf Flaggan, ett projekt om 63 bostadsrätter om 2-4 rok fördelade på ett 12-våningshus och ett 5-våningshus.

Exklusivt läge längst ut mot havet vid Nyhamn, tornar byggnaden upp och placeringen på Flaggan ger inte bara en vacker utsikt att vila ögonen på, utan skapar också en avskild sfär, skyddad från såväl insyn som stadsbrus. Med sin utformning och karaktär blir Flaggan ett nytt landmärke i Gävle!

Stora fönsterpartier är genomgående för många av lägenheterna vilket ger fint ljusflöde och de glasade balkongdörrarna leder dig till lägenhetens utedelar där alla bostäder har minst en balkong/terrass/uteplats och flera har två. På höghusets tak finner du den gemensamma takterrassen som också erbjuder ett panoramarum för umgänge och tillställningar.

Lägenheterna är mycket välutrustade redan i standardutförandet. Här skapas moderna och funktionella lägenheter med smarta planlösningar, ett personligt boende med genomtänkta detaljer och dessutom får du möjligheten att sätta din egen personliga prägel på din bostad genom flera val. Takhöjd om 2,6 meter, mattlackad enstavsparkett i vitpigmenterad ek och
Många av bostäderna har fördelen att överblicka havet. Badrummen är helkaklade och har dolda rördragningar med vägghängt porslin. Elkomfortvärme i golv samt eluppvärmd handdukstork. De större våtrummen har plats för badkar och är utrustade med tvättmaskin, torktumlare samt en praktisk arbetsbänk. I mindre lägenheter förekommer tvättpelare. Köken har en stilren och neutral bas. Integrerad diskmaskin, ugn och mikro i högskåp samt rostfria vitvaror.

Samtliga lägenheter nås via hiss och har i detalj tillgänglighetsanpassats för att passa de krav våra olika förutsättningar i livet ger oss. Respektive lägenhet har tillgång till eget förråd, gemensamma cykelförråd samt utrymmen för barnvagnar och rullatorer.

Utöver standardutförandet kommer du som köpare till en lägenhet i Flaggan att kunna påverka interiören genom flera val, såsom val av köksluckor, stänkskydd, bänkskivor med mera.

Gävle Strand erbjuder både sköna grönstråk och havet som granne samtidigt som det ligger centralt och nära till resecentrum. Rakt genom Gävle Strand löper Gavleån och en kanal med bryggor och båtplatser. Tillsammans
ger hamninloppet, kajen och de välbevarade magasinen området en tydlig karaktär av havsmiljö.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
105 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
6 061 kr/mån
Pris/m²
34 286 kr/m²
Byggår
2018-2020
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Redargatan/Sjåaregatan och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 600 000 kr
Avgift/månad
6 061 kr/mån

Statistik

2 916
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 144 dagar sedan, den 29 mars 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips