Lindholmshamnen lgh 6A-1001

Göteborg Karta & restider

7 350 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Bo nytt och nära-Välkommen till expansiva Lindholmen!
Intill ett av landets mest innovativa centrum, ett stenkast från vattnet, bygger vi ett nytt kvarter med olika typer av bostäder. Här bygger vi med originell arkitektur med gedigna material. I tre lamellhus ryms yteffektiva lägenheter om 1-4 rok och entresollägenheter med högt i tak. På en annan del av gården bygger vi ett modernt townhouse där varje separat våningsplan inrymmer en exklusiv lägenhet.

I denna ljusa bostad bor du på ett helt eget våningsplan med uteplatser om totalt 48 m², varav en inglasad. Känsla av en egen minivilla på första våningsplanet av tre i byggnaden. Bostaden erbjuder standard över det vanliga. Vad sägs om golvvärme, vin-kyl och möjlighet till bastu eller egen spaavdelning? Dessutom egen garageplats.

Oavsett vilken typ av bostad du är intresserad av kan du tillgodoräkna dig ett extra vardagsrum, i form av det gemensamma orangeri som blir den naturliga mötesplatsen för de boende i föreningen. De nya husen får ljusa, mönstrade fasader som påminner om bohusgranit med glimrande kvarts. Men det som är mest karaktäristiskt för arkitekturen är fasaderna mot gården som har en lutning på 5°. Detta gör att gården öppnas upp, men framförallt att lägenheterna får generöst ljusinsläpp och spännande vinklar. Som en ytterligare markering att detta inte är vilket bostadshus som helst, möts du av en gemensam lounge i entréplan. Här kan du slå dig ner i väntan på nästa färja, möta dina grannar eller bara koppla av efter en promenad längs kajen.

Ingen budgivning
Bostäderna säljs till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. De som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Lindholmsvarvet kommer också att ha möjlighet att välja mellan två prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift eller betala en lägre insats och få en högre månadsavgift.

Skräddarsy din bostad
Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Ju tidigare du går vidare med ditt nya bostadsköp desto fler möjligheter har du att påverka din inredning. Väntar du in i det sista kommer bostaden att byggas enligt de interiöra val som är standard.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
114 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 451 kr/mån
Pris/m²
64 474 kr/m²
Byggår
2020
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lindholmshamnen lgh 6A-1001 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 350 000 kr
Avgift/månad
5 451 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 217
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 84 dagar sedan, den 28 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips