Radarvägen 21, 9 tr.

Hägernäs, Täby Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105,5 m²
Byggår
1962
Förening
BRF Vingen i Täby
Om föreningen
Avgift
6 399 kr/mån
Pris/m²
27 014 kr/m²

Äntligen en 4:a med uthyrningsdel till salu!

Välkommen till denna trevliga bostad med bra läge nära Roslagsbanan och bussar. Genomgående ljus och fräsch lägenhet med två rymliga sovrum, ett vardagsrum med fint ljusinsläpp samt utgång till balkong. Två badrum som genomfört ett stambyte och har kaklats om 2010. Golvvärme och badrumsmöbler i utmärkt skick och stil. Från ena sidan har man fantastisk utsikt över Rönninge och från balkongsidan har man den härliga utsikten mot Värtan i Sydväst-läge.

Källarförråd hör till lägenheten och cykelförråd finns att hyra. Sedan finns ett cykelförråd som ingår för alla medlemmar. Planlösningen är väldigt bra med två separata ingångar. Närhet till Roslagsbanan endast 2 min promenad och bussar samt nattbuss. I avgiften ingår värme, vatten kabel tv bredband samt förråd.

Buss, nattbuss, Roslagsbana, Hägernäs Centrum med pizzeria, Ica, Sushi, Ellies Kök & Bar samt matbutik. Inte alltför långt bort finns även badstranden nere i Hägernäs Strand. Mot andra hållet har vi Rönninge Gård med hästar för ridning och "Mini-Zoo" med grisar, getter, kaniner och höns.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby