Winborgs Väg 21, 1 tr

Järla Sjö, Nacka Karta & restider

5 795 000 kr
BostadsrättBostadsrätt

Tillfälle för dig som söker en fyrarumslägenhet som är något ut över det vanliga i Järla Sjö, då är Winborgs Väg 21, 1 tr något för dig!

Välkommen till denna nyproducerade bostad med industrikänsla från 1911! Lägenheten håller på att slutföras just nu och står klar i juni 2018 vilket är en av de sista etapperna i området. Stilrent inredd med moderna materialval och luftig takhöjd om hela 3,1 meter. Lägenheten ligger i ett soligt gavelläge med stora fönster åt söder och väster samt en härlig fransk balkong med glimt av Järlasjön. Inredningen i lägenheten är stilren och i linje med bilderna från projektkatalogen. Tillvalslistan finns hos ansvarig mäklare.

Tilltänkt planlösning med tre sovrum, två badrum, hall med intilliggande klädkammare och vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Dessutom finns ett källarförråd (sällsynt i Järla Sjö) som hör till lägenheten. I föreningen finns ett gemensamt SPA med bubbelbad samt ett mindre gym.

Här bor du ett stenkast från badbrygga och skridskoåkning vintertid men även med närhet till service och shopping då både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter ligger på gångavstånd. Bra kommunikationer erhålls med buss och Saltsjöbana och numera även tvärbana som gå hela vägen till Sickla. På sikt kommer även tunnelbanan att gå till Järla. I närområdet finns flertalet förskolor och även Nackas bästa skolor. I området finns ett flertal förskolor och skolor som exempelvis populära Castelloskolan med barn från F-9. Genom samfälligheten finns möjlighet till kajakförvaring och båtplats.

Välkommen att trivas i ett av Nackas trevligaste områden!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
106 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
6 184 kr/mån
Pris/m²
54 670 kr/m²
Driftkostnad
6 600 kr/år
Byggår
1911/2018
Räkna på boendet
  • Tisdag 12 dec kl 17:30-18:00 Spara
    Platsvisning - Vi samlas vid gaveln på Winborgs Väg 21
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Winborgs Väg 21, 1 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 795 000 kr
Avgift/månad
6 184 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år

Statistik

3 410
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 1 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips