Biskopsgatan 7

Kalmar Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Avgift
5 205 kr/mån
Pris/m²
37 308 kr/m²
Nyproduktion 

Riksbyggens koncept Bonum innebär ett tryggt boende i attraktivt läge, perfekt för dig som fyllt 55 år. Inflyttning planerad våren 2020. Granne med Villa Monte Cavallo, nära till affär, vårdcentral och kommunikation. På Biskopsgatan 7 i Kalmar hittar du denna härliga 4 rok. Inglasad balkong i härlig morgonsol och ljusinsläpp från tre väderstreck.

55+. I Brf Cavallos hus och centrala läge finns allt du behöver – genomtänkta detaljer inomhus såväl som utomhus. Bra service och granne med Villa Monte Cavallo och dess parkmiljö. Glöm vardagens små obekvämligheter. I denna fina 4:a med inglasad balkong med härlig morgonsol. Lägenheten ligger på plan 3, ta trappen eller hissen upp. Behöver du komma åt ditt förråd tar du hissen ända ner till källarplan. Du har torktumlare och tvättmaskin bekvämt belägen i det stora badrummet. Härligt ljusinsläpp från tre väderstreck vilket ger ett behagligt ljus i hela lägenheten. Denna förening är till för dig som fyllt 55 år och är Riksbyggens koncept Bonum. Tryggt och inbjudande hem i attraktivt läge. Som boende i en Bonumförening får du tillgång till individuellt anpassade tjänster och varje förening har en egen Bonumvärd.

I månadsavgiften ingår bla ekonomisk och teknisk förvaltning, underhåll och skötsel av gemensamma utrymmen (inne och ute), sophämtning, värme, fasta avgifter för vatten, avlopp, hushållsel och bostadsrättstillägget på din hemförsäkring. Tillkommande driftskostnader är förbrukning av hushållsel, förbrukning av varmt och kallt vatten, abonnemang för TV/bredband/telefoni samt hemförsäkring. För detaljerad information om månadsavgiften se bilagd kostnadskalkyl.

Planerad inflyttning våren 2020.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening